Sport i Sydamerika

Fodbold er kendt som sambabold i Brasilien, baseball er populært i Venezuela, basketball er populært i Argentina, Brasilien, Venezuela, Uruguay, Chile, Colombia og Paraguay. Der bliver dyrket mange forskellige former for sport i Sydamerika, og du kan læse om to af de største sydamerikanske sportsbegivenheder i denne artikel.

Det Brasilianske Grand Prix er det eneste sydamerikanske F1-løb i kalenderen. Ræset bliver afholdt i Sao Paulo på Autódromo José Carlos Race og løbet er blevet organiseret i Brasilien mere end 40 gange i historien. I 2013 blev det afsløret, at det Brasilianske Grand Prix er blevet forlænget indtil 2022, hvilket giver dig mulighed for at se de bedste F1-kørere helt tæt på.

Juan Martín ldel Potro er en af verdens bedste tennisspillere. Han begyndte at spille tennis, da han var syv år gammel og i august 2008 skrev han historie, da han blev den første ATP spiller i historien, som vandt fire turneringer i træk som debutant.

Du kan opleve del Potro på hjemmebane i en af de mest populære tennisturneringer i Sydamerika. Argentina Open ATP bliver hvert år afholdt i Buenos Aires, og selvom Del Potro er fra landet, så har han endnu ikke vundet turneringen.

Vi skal helt tilbage til 2008, hvor den argentinske tennisspiller David Nalbandián tog en hjemmebanesejr. Ellers har det været en lang række spaniere som fx Tommy Robredo, David Ferrer og Rafael Nadal, som har vundet Argentina Open, mens den ukrainske tennisspiller Alexandr Dolgopolov vandt i 2017 og den østrigske tennisspiller vandt i såvel 2018 som 2016. Som du kan læse kan du opleve mange tennisstjerner, hvis du vælger at planlægge en ferie til Buenos Aires i forbindelse med Argentina Open ATP.