Estéreo Picnic i Colombia

Hvert år bliver Estéreo Picnic Festival afholdt i den colombianske by Bogotá, hvor der bor lidt over 8 millioner personer. Mere end 60.000 personer vælger at planlægge et besøg i den colombianske hovedstad i forbindelse med festivalen, som du kan læse om i denne artikel.

Estéreo Picnic begyndte som en endagsfestival i 2010. Musikfestivalen finder årligt sted i Bogotá i Colombia, og i begyndelsen var det primært colombianske artister, der stod på scenen. På grund af mangel på salg af billetter til festivalen blev arrangørerne nødt til at forny festivalen i 2013.

Derfor blev Estéreo Picnic i 203 til en flerdagsfestival, som blev afholdt på en større beliggenhed, og internationale artister kom på plakaten. På den måde fik arrangøren reddet Estéreo Picnic, som er blevet til den største musikfestival med alternativ musik i Colombia.

Festivalen minder om den engelske festival Glastonbury samt Lollapalooza, som blandt andet også bliver organiseret i Sydamerika. Dette kan man blandt andet se på de store navne som fx Mumford & Sons, Florence and the Machine, Kings of Leon med flere, som tidligere har optrådt til festivalen. Ved den seneste udgave i marts 2018 stod navne som Gorillaz, Milky Chance, Lana del Rey, Galantis og flere på scenen i Bogotá.