Tag børnene med til Sydamerika

Er I en børnefamilie, der gerne vil have en ferieoplevelse ud over det sædvanlige, så vil vi her anbefale, at I tager ungerne med en tur til Sydamerika. Det lyder som langt væk, og børnenes alder skal selvfølgelig tages i betragtning, men er de store nok til at klare flyveturen, så er de bestemt også store nok til at besøge det spændende kontinent.

Sydamerika byder på et væld af spændende naturoplevelser og kulturelle oplevelser, som er meget anderledes end Danmark. Børnene får dermed indblik i en helt anden kultur, de ser og oplever en masse, smager på den lokale mad og hører de lokale sprog. I kan få mange mindeværdige oplevelser på en tur til Sydamerika, og I kan købe flotte souvenirs med hjem. Dertil kan I finde smukke patchworktæpper, som passer ind i jeres bolig. Dermed kan I indrette en unik boligstil. Husk også pasreglerne, så I alle er klar til turen. Vi vil her komme med ideer til 3 spændende destinationer i Sydamerika.

Mexico

Mexico har mange skønne strande, hvor I kan nyde en dukkert i havet fx på Playa del Carmen. Søger I kulturelle oplevelser, så tag til ruinerne i Palenque, hvor børnene kan klatre rundt. Vil I gerne se nogle vilde dyr, så tag på en sejltur ved Sumidero-kløften, og her skal I holde hænderne indenbords, for der bor krokodiller, og man kan også se aber og gribbe.

Brasilien

I Brasilien kan I sagtens kombinere storby og strand. Brasiliens storby Rio de Janeiro er et virvar af spændende sanseindtryk, lækker mad, kulturelle og historiske seværdigheder, som I sagtens kan bruge nogle dage på. Vil I gerne en tur i vandet, så byder Brasilien på vidunderlige sandstrande, heriblandt den ikoniske sandstrand Copacabana og Lopes Mendes med det hvide sand.

Amazonasjunglen

Et besøg i Amazonasjunglen er noget, der står højt på manges ønskeliste, og vi vil bestemt også anbefale, at man tager børnene med på sådan et jungle-eventur. Her er det vildeste dyreliv, og I kan fx opleve papegøjer og alligatorer. Oplev også de fantastiske Igauzu-vandfald, som ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina.

Nyd rejsen med børnene

Husk at nyde den spændende rejse, I tager på, selvom det også er vigtigt at huske det praktiske såsom altid at have lidt mad og medicin ved hånden. Tal om jeres oplevelser og skriv dem ned, så I kan huske dem, også når I kommer hjem. Så har I mange gode rejseminder i fremtiden.