Ildlandet kalder

Tidligere var det interrail, så kom turen til USA, derefter var det Asien, alle ville rejse rundt i, og i dag er det Sydamerika, som kalder. De eksotiske rejsemål, der er rykket så tæt på, nu jorden er blevet så meget mindre med internettet og rejsemulighederne. Det er et sted i verden, som er barsk, forholdsvis øde, og det er smukt. For den barske natur danner nogle rammer for billeder og malerier, som de fleste af os gerne vil have derhjemme i Skifterammer på væggen som et fantastisk minde om en vidunderlig rejse fyldt med masser af eventyr og med så mange fantastiske naturoplevelser, som er unikke hver især på deres egen måde.

Mange drømmer om at komme til Argentina og se Ildlandet, og det er også et område af verden, som man skal ud og se, hvis man er på den del af det sydamerikanske kontinent, for det er betagende smukt, og de mennesker, som er i området, om det er i Argentina eller Chile, er lige så fantastiske, givende, venlige og hjælpsomme, hvor du end kommer. De fortæller og guider dig gerne til de bedste oplevelser i deres enorme baghave.

Så mange kulturer

Sydamerika er dog mere end Ildlandet. Det er også maya- og inkakulturen i de høje bjerge. De pyramider, som de byggede og det barske feudalsystem, som de også havde i Sydamerika i hine tider.

Der er desuden også nogle fantastiske storbyer, som er værd at besøge over hele Sydamerika. Byer, som er præget af de spanske og portugisiske opdagelsesrejsende, der kom over og besatte området.

Der er selvfølgelig også de store områder med fantastisk natur, som ikke findes mange andre steder i verden. Det er junglen, et sted med så mange historier, med en flora og fauna, som er unik, og hvor der er eksotisk for os europæere. Ja det er så unikt, som de norske fjelde må virke for en argentiner eller brasilianer.

Der er også den kendte strand Copacabana og de store fodboldstadions, hvor nogle af de bedste fodboldspillere mødes, og vi må ikke glemme den store jesusstatue, Christ the Redeemer, som kigger ud over Rio de Janeiro med armene spredt ud, som vil den beskytte byen mod alskens ondskab.